Salon Sense
 

1000020319.png

Loveli

Ik ben zo blij met dit prachtige merk!! De producten zijn heerlijk, ruiken lekker en zijn ook nog eens 100% troep vrij. 

De missie van Loveli

The champagne life. Nature’s way… Hier droom ik van. Een wereld waarin we weer samen werken met de natuur. Omdat we allemaal beseffen dat we zelf de natuur zijn. Een leven waarin we genieten. En onszelf en elkaar verwennen.

Een wereld waarin de commerciële bedrijven samenwerken met de natuur om geweldige dingen te maken die van het leven een feestje maken. Dingen die én natuurlijk én luxe zijn. Omdat dat beter is voor de aarde, voor onszelf, voor ons leven. Omdat we allemaal blij ervan worden.

Dan is de wereld mooi. Life becomes a celebration!

 

1000020318.png

Xminerals

Een lijn met geavanceerde, synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen.

Xminerals is dè exclusieve private labellijn van Mineral Skin Cosmetics. Xminerals combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige én gezonde huid. 

Xminerals bevat geen: Formalin l Formaldehyde l Parabenen l Phthalates l Petrochemicals l GMO l Triclosan l kleurstoffen

Xminerals: Is niet getest op dieren l Bevat geen ingrediënten van dierlijke afkomst l Is vervaardigd onder GMP en ISO kwaliteitscontrole (QC)

 

 

1000020320.png

Bio Active Care by Mineral Care 

Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de kostbare en waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben geleid tot de ontwikkeling van 4 bijzonder effectieve huidverbeteringslijnen, voor alle huidtypen. Innovatieve formules zorgen voor een perfecte reiniging, optimale bescherming en herstellen de huidconditie. Het resultaat is een prachtige gezonde stralende huid.

De formules van Bio Active Care zijn er op gericht de huid bio actief te maken; dit wil zeggen de huid gezond maken en haar optimaal laten functioneren. Het bio actief maken van de huid gebeurt door gebruik te maken van de juiste concentraties mineralen, plantenextracten en bio-peptides.

PURE SKIN
De basis van elke huidverzorgingsroutine is de gezichtsreiniging.

HYDROLIQUE
Een gezonde huid van elke leeftijd vereist een goede hydratatie.

RECOVERAGE
Slimme huidverzorgingsroutines kunnen niet vroeg genoeg beginnen.

PERFECTION
Slimme huidverzorgingsroutines herstellen en kalmeren.

 

1000020321.png

Sienna-X Bruiningsproducten


Wilt u deze zomer een gezonde bruine kleur zonder de risico’s van UV-straling van de zon? Dan heeft Sienna-X precies wat u zoekt!

Sienna-X biedt een prachtige collectie bruiningsproducten waardoor iedereen een mooie, natuurlijk uitziende gebruinde huid kan bereiken.

Sienna-X heeft subtiele bruiningsproducten voor een avondje uit, of intense lotions voor een prachtige bruine beach-look en alles daar tussenin!