Bio Active Care by Mineral Care

bio-active-care-SalonSense.jpg

Bio Active Care by Mineral Care 

Oorsprong
In 1949 werd het hightech cosmetica- en huidverzorgingsproducten bedrijf Intercosma opgericht. Intercosma is een van de toonaangevende en bekende namen in de Israëlische schoonheidsindustrie. Intercosma heeft zijn eigen onderzoeks en ontwikkeling afdeling. Hiernaast wordt samengewerkt met geavanceerde labotoria in Zwitserland voor de ontwikkeling van vergaande anti-aging formules. Sinds tientallen jaren heeft Intercosma zich gespecialiseerd in productie en ontwikkeling van producten op basis van Dode Zee mineralen en natuurlijke huidverbeteringsingrediënten. Hieruit ontstond het huidverbeteringsmerk Bio Active Care by Mineral Care.

Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de kostbare en waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben geleid tot de ontwikkeling van 4 bijzonder effectieve huidverbeteringslijnen, voor alle huidtypen. Innovatieve formules zorgen voor een perfecte reiniging, optimale bescherming en herstellen de huidconditie. Het resultaat is een prachtige gezonde stralende huid.

De formules van Bio Active Care zijn er op gericht de huid bio actief te maken; dit wil zeggen de huid gezond maken en haar optimaal laten functioneren. Het bio actief maken van de huid gebeurt door gebruik te maken van de juiste concentraties mineralen, plantenextracten en bio-peptides.

PURE SKIN
De basis van elke huidverzorgingsroutine is de gezichtsreiniging.

De basis van elk huidverzorgingsritueel is een zorgvuldige reiniging. Pure Skin biedt u een ruime keuze aan producten die perfect passen bij ieder huidtype én elke lifestyle. Verrijkt met Dode Zee mineralen en een reeks actieve ingrediënten, is deze parabeenvrije lijn ontwikkeld om de huid te reinigen, hydrateren en vitaliseren. 

HYDROLIQUE™
Een gezonde huid van elke leeftijd vereist een goede hydratatie.

Een evenwichtige vochtbalans is de basis voor een gezonde huid ongeacht de leeftijd. Dankzij de tweevoudige aanpak voedt HYDROLIQUE™ alle huidtypes, terwijl de natuurlijke vochtbarrièrefunctie van de huid wordt hersteld. Door het combineren van botanische zaadoliën, algenextracten, Dode Zeemineralen en geselecteerde actieve ingrediënten, laten de unieke parabeenvrije HYDROLIQUE™-formules de huid soepel en optimaal gehydrateerd aanvoelen.

RECOVERAGE™
Slimme huidverzorgingsroutines kunnen niet vroeg genoeg beginnen.

Een complex van mineralen, vitaminen en botanische extracten beschermt de huid op cellulair niveau tegen de negatieve invloeden van vervuiling, zon en de factor tijd.

PERFECTION
Slimme huidverzorgingsroutines herstellen en rusten toe.

Perfection bereidt de huid, diepgaand bij de basis, voor op een perfecte uitstraling, door gespannen gelaatsspieren te ontspannen en te verzachten. De huid is gevoed, gehydrateerd en wordt intensief geregenereerd.

Geavanceerde formules gaan de strijd aan met de eerste tekenen van fijne lijntjes, door het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het stimuleren van de celvernieuwing.  

Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

✓ Dermatologisch getest âœ“ Klinisch getest âœ“ Hypoallergeen âœ“ Parabenenvrij  ✓ Dode Zeemineralen âœ“ Actieve ingrediënten