Xminerals

Xminerals-SalonSense.jpg

Xminerals

Een lijn met geavanceerde, synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen.

Xminerals is dè exclusieve private labellijn van Mineral Skin Cosmetics. Xminerals combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige én gezonde huid. De formules bevatten hiernaast geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘super fruits’, hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren.

De Xminerals-lijn bestaat uit synergetische producten op basis van Dode Zee mineralen, die zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aromatische plantenextracten. De formules bevatten, zoals genoemd, geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘super fruits’ (o.a. granaatappel), hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren.

Effectieve anti-aging formules voor een opvallend jeugdige huid
De Xminerals-producten laten de huid zacht, glad, elastisch en comfortabel aanvoelen. De formules zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De geavanceerde samenstellingen van de Xminerals-producten voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid en zorgen voor een opvallend jeugdige huid met een stralende, heldere en frisse teint!

Xminerals bevat geen: Formalin l Formaldehyde l Parabenen l Phthalates l Petrochemicals l GMO l Triclosan l kleurstoffen

Xminerals: Is niet getest op dieren l Bevat geen ingrediënten van dierlijke afkomst l Is vervaardigd onder GMP en ISO kwaliteitscontrole (QC)