Body-Care-by-Mineral-Care-SalonSense.jpg

Body Care by Mineral Care

Body Care by Mineral Care

SPA behandelingen gaan duizenden jaren terug in de geschiedenis, naar de Romeinse badtraditie, die zich later over heel Europa uitbreidde. De eerste SPA’s werden gebouwd om mineraalbronnen en unieke modderbaden heen. Deze trokken bezoekers uit de hele wereld aan.

SPA = SANO PER AQUAM  =  GEZOND DOOR WATER

Sinds de 21e eeuw komt er een totaalvernieuwing in het denken en staat het woord ‘well-being’ voorop. Dit staat voor een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Wellness wordt een levensstijl waarbij de persoon kiest voor een gezonde geest in een gezond lichaam: mens sana in corpore sano.  M.a.w. men kiest voor een gezonde levensstijl.

Mineral Care brengt de klanten kwaliteitsproducten samengesteld uit Dode Zee mineralen, unieke plantenextracten en oliën en klinisch geteste anti-ageing peptiden met een eigen filosofie.

De geuren, kleuren en texturen van deze geavanceerde formules prikkelen alle zintuigen en geven de klant een unieke “well-being” ervaring.

Alle producten zijn eigentijds, eenvoudig in gebruik en multifunctioneel. Zij bieden een maximum verzorgingsresultaat in een minimum van tijd, gecombineerd met een optimaal ontstressingsgevoel.

De Body Care producten in deze lijn zijn onderverdeeld in: 

Elements Body

Elements body is een uitgebreide body lijn die Dode Zee mineralen combineert met algen en hoogwaardige aromatische essenties uit de plantenwereld. Het extract Polymarine zorgt voor het herstellend vermogen van de natuurlijke vochthuishouding van de huid en het vertragen van het verouderingsproces.

Mud & Mineral

Mud & Mineral is een verzorgingslijn op basis van verfrissende en herstellende Dode Zeemineralen en -modder. De producten uit de Mud & Mineral serie zorgen ervoor dat de lichaamshuid en het haar intensief verzorgd worden.  

Spa Serene

Spa Serene brengt de Dode Zee bij u thuis. De weldadige eigenschappen van de grootste natuurlijke spa op aarde en de zuiverste, aromatische essenties van de plantenwereld komen samen in Spa Serene. Pure synergie tussen body en mind. Een unieke ervaring van wellness, Spa Serene geeft de huid haar zachtheid en soepelheid terug.